Wat kunt u van ons verwachten:

 

Kennismaking

Allereerst komen we graag bij u langs om kennis te maken en om een goede indruk te krijgen van uw tuin en de ligging hiervan.

Meestal stromen de ideeën meteen al bij ons binnen wat ons ook gepassioneerd maakt in ons vak.

Natuurlijk kunt u zelf al wensen en ideeën hebben voor uw tuin en die zullen we ter plekke met u bespreken om zo een uiteindelijk plan te maken om uw droomtuin te realiseren.

 

 

 

Offerte

Hierna gaan we aan de slag met uw wensen en voegen we alle ideeën samen om zo tot een totaalplan te komen.

Met al deze gegevens zullen wij een offerte voor u maken en indien gewenst maken wij een ontwerp op papier.

Mocht u het prettig vinden dan nemen wij de offerte graag persoonlijk met u door om eventuele vragen of aanpassingen met u door te nemen.

 

 

 

Akkoord?

Bent u akkoord met de offerte welke wij u hebben aangeboden? Dan vragen wij in de meeste gevallen een aanbetaling waar u netjes een factuur van ontvangt. Op dit moment zullen wij alle benodigde materialen bestellen en plannen wij samen met u een datum in wanneer wij starten met de werkzaamheden.

 

Werkzaamheden

Vooraf zullen we u informeren over de werkzaamheden welke voor bepaalde dagen gepland staan. Ook zullen we u informeren voor wanneer er bijvoorbeeld een levering gepland staat. Op deze manier weet u wat u kunt verwachten en zo houdt u zelf ook het overzicht in wat er te gebeuren staat.

 

 

 

Alles naar wens?

Zodra alle werkzaamheden zijn afgerond zullen we u, indien gewenst, advies en tips geven over de verzorging van bepaalde planten of producten welke wij hebben mogen plaatsen in uw tuin.

Wanneer alles is afgerond en u volledig tevreden bent, ontvangt u de eindfactuur.

 

Vragen?

Uiteraard kunt u ons altijd bereiken bij vragen over uw nieuw aangelegde tuin.  Ongeacht wat de vraag is, wij staan u naderhand graag te woord om u van informatie te voorzien.

 

Veel plezier met het genieten van uw nieuwe tuin!