Van harte welkom bij Toucan Exotic Gardens en de wereld van bijzondere planten en tuinen.

 

Wilt u ook wakker worden of thuiskomen en rechtstreeks uw eigen paradijs inlopen? Elke dag het vakantiegevoel en dat thuis in uw eigen tuin!

Wat is er mooier dan je eigen vakantieoord bij huis te hebben. Gewoon thuiskomen van je werk of in de ochtend uit bed stappen en zo rechtstreeks je eigen paradijs inlopen.

Toucan Exotic Gardens is de specialist in de aanleg van uw droomtuin. Of dit nu een Grieks of Italiaans geïnspireerde tuin moet zijn of een tuin rechtstreeks uit tropische oorden, wij hebben alle kennis in huis over de benodigde planten en materialen welke hiervoor gebruikt kunnen worden. Ook een plek om te genieten van al het moois kunnen wij voor u ontwerpen en voor u maken. Een terras omringd door de planten van uw keuze of een overkapping of pergola om onder te zitten met familie of vrienden.

Wij kunnen u de vele mogelijkheden met tropische en mediterrane planten laten zien in onze grote showtuin. Hier ziet u het enorme assortiment aan planten welke mogelijk zijn in ons koude kikkerlandje gecombineerd met water stromend door een beekje of het geluid van een waterval op de achtergrond. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

 

Neem gerust vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden voor elk budget, we nemen ze graag met u door en komt u daarvoor langs, dan staat de koffie altijd klaar.