Andere bladplanten

 

Er zijn vele soorten planten welke een prachtige aanvulling kunnen geven aan uw tuin. Denk aan bijzondere bladplanten zoals bananenplanten (Musa), Olifantsoren (Colocasia) of Varens. Allen met totaal verschillende bladvormen, elk hun eigen uitstraling en prachtig te combineren voor een speels en spannend effect.
  Een Perzische slaapboom (Albizia) waar u heerlijk onder kunt zitten waar de zonnestralen gefilterd doorheen schijnen en in de zomer zal deze bloeien met prachtige bloemen of met uw kop koffie of thee genieten van de eerste zonnestralen op een zomerse ochtend onder uw olijfboom.
U begrijpt dat er enorm veel mogelijk is en dat met prachtige planten en bomen die zelfs winterhard zijn, het zal u verbazen wat er mogelijk is.
Hieronder staat een fractie van wat wij aanbieden en geeft u wat informatie over een aantal belangrijke soorten en voorbeelden hiervan.

Bananenplanten

Olifantsoren

Varens

Combinaties met verschillende bladplanten

Er zijn enorm veel mogelijkheden in het combineren met tropische of mediterrane planten. Ook het toepassen van deze planten vereist de juiste kennis en ervaring. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.